Nido de Vries

Functie: Landschapsontwerper
Telefoon: 06 - 51 91 34 72

Nido is in 2021 afgestudeerd aan Hogeschool Van Hall Larenstein als landschapsontwerper in de richting ruimtelijk ontwerp. Vanaf jongs af aan verwerkt hij zijn creatieve gedachten op papier en heeft hij door de jaren een voorliefde ontwikkeld voor de buitenruimte. Hij gaat graag met zijn camera op pad. Zijn interesse voor de buitenruimte heeft er toe geleid dat hij hier ook iets in wil gaan betekenen. Voor mens, dier en beplanting is hij gedreven een leefomgeving te creëren waar deze drie groeperingen in harmonie samen kunnen gaan.

Tijdens zijn studie heeft hij gewerkt aan diverse ontwerpopgaven, zoals parken, pleinen, tuinen en verschillende wijkinpassingen. Daarnaast heeft hij tijdens zijn stages bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan en zijn kennis verbreedt door zich te focussen op specifieke ontwerp- en visualisatieopdrachten.

Tijdens de minor ‘Digitale ontwerpverkenning’ heeft Nido zich verdiept in het 3D-matig ontwerpen en onderzoeken. Nido maakt krachtige visualisaties, waarmee ontwerpvoorstellen inzichtelijk worden gemaakt voor de opdrachtgever en betrokkenen.

Functie: Landschapsontwerper
Telefoon: 06 - 51 91 34 72