Een nieuw gezicht bij buro Waalbrug: Lotte

Lotte is masterstudent Spatial Planning aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Begin september is Lotte gestart als werkstudent. Zij versterkt het team als junior planoloog/ruimtelijk adviseur.

Na het afronden van de bachelor Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit, is Lotte doorgestroomd naar de master Spatial Planning, waarbinnen zij twee specialisaties volgt. Binnen de specialisatie Cities, Water and Climate Change ontwikkelt ze bestuursstrategieƫn voor het creƫren van klimaatbestendige steden en waterveiligheid. Ze wordt voorbereid op het werken op het snijvlak van stedenbouw, water- en milieubeheer. Daarnaast volgt Lotte de specialisatie Planning, Land and Real Estate Development, waarbij de focus ligt op een grond- en vastgoedontwikkelingsperspectief. Hierbij wordt zij voorbereid op een toekomstige rol als stadsontwikkelaar. Door het volgen van twee specialisaties hoopt Lotte een zo breed mogelijke kennis op het gebied van planologie te ontwikkelen.
Ze is erg enthousiast om de opgedane kennis in de praktijk te brengen en deze verder uit te breiden door aan de slag te gaan bij buro Waalbrug.


Afdrukken   Email