Een nieuw gezicht: Dave

Een nieuw gezicht: Dave

Sinds april versterkt Dave Gielen als werkstudent stedenbouw ons team. Tussen zijn bachelor en master studie heeft hij tijd om werkervaring op te doen.

Dave is student aan de Technische Universiteit Eindhoven.  In februari heeft hij zijn bachelor Architecture, Urbanism and Building Sciences afgerond. Tijdens deze drieĆ«nhalf jaar heeft hij kennis  en kunde opgedaan over diverse aspecten van de bouwkunde, zoals architectuur, bouwfysica, structureel ontwerp, vastgoed en stedenbouw. Van al deze vakgebieden vindt hij stedenbouw het meest interessant. Hierin heeft hij dan ook zijn bachelor eindproject gedaan.

In september gaat Dave beginnen aan de master Architecture, Building and Planning, ook aan de TU/e. Hierin zal hij de richting gaan volgen waarmee hij stedenbouwkundige kan worden. Maar voordat Dave verder gaat met studeren wil hij graag praktijkervaring opdoen tijdens een stage. Om zowel zijn vaardigheden in stedenbouwkundig ontwerpen als het visualiseren van plannen en visies te ontwikkelen. En daarnaast om te ervaren hoe het is om bij een bedrijf te werken.

Verder is Dave ook zeer geĆÆnteresseerd in hoe we onze leefomgeving duurzamer en klimaatbestendig kunnen maken. En om oplossingen voor de stedenbouwkundige uitdagingen van de 21ste eeuw te vinden. Daarom zit hij ook bij het studententeam VIRTU/e, een groep enthousiaste studenten die het wonen van de toekomst zo duurzaam mogelijk probeert te maken.

 

 

 

Buro Waalbrug   
Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen
info@burowaalbrug.nl
024 - 675 23 56