Plan uitzichtpunt wordt goed ontvangen informatiemarkt ARN

Jaarlijks wordt er door de ARN een informatieavond georganiseerd voor omwonenden. Daar worden omwonenden geïnformeerd welke ontwikkelingen er spelen. De ARN is een afvalenergiecentrale in Weurt waar verschillende stromen van afval verwerkt worden tot energie en nieuwe grondstoffen.

Dit jaar waren wij ook van de partij op de informatiemarkt en mochten we bij ons eigen standje vertellen over ons plan om de vuilnisbelt te benutten als uitzichtpunt en wandelroute. In het ARN-park waren verschillende standjes, een bar en een aantal foodtrucks. Ook hun eigen valkenier was er met een van de vogels.

In de weken voorafgaand aan de markt hebben wij een plan gemaakt die het mogelijk moet maken de vuilnisbelt via een wandelpaadje op te lopen en te genieten van het weidse uitzicht over de omgeving. Op de hoek van de berg komt een uitzichtplatform waar je uit kijkt over de omgeving. Met goed weer zie je zelfs de hoogbouw van Arnhem liggen, want je zit hier maar liefst 28 m +NAP. Langs het wandelpad komen informatiepanelen die je meer vertellen over de ARN en de omgeving.

Het plan werd door omwonenden goed ontvangen, ze zijn blij dat er binnenkort iets leuks met deze plek gebeurt.

 

 

 

Buro Waalbrug   
Schoenaker 10
6641 SZ Beuningen
info@burowaalbrug.nl
024 - 675 23 56